Mobil flotta

Mobil flotta

Ha magas a mobil számlája, ha szeretne ismerőseivel ingyen beszélni, ha olcsó mobil internetet keres, ha vegyesen használna korlátlan és percdíjas előfizetéseket családon, vagy cégen belül, akkor megtalálta!

Olcsó mobil flotta csomagok

Kínálatunkban 2 előfizetési forma, mobil flotta csomag szerepel. Közös tulajdonságuk, hogy ügyfeleink mind a két esetben ingyen beszélhetnek egymással, függetlenül attól, hogy melyik csoportba tartoznak. Ezzel a lehetőséggel hatékonyan fedhetők le egy cégen belül az eltérő telefonálási szokásokkal rendelkező munkatársak igényei, miközben a társaságon belüli beszélgetés ingyenes.
Ha önálló mobil internet előfizetéssel szeretné bővíteni lehetőségeit, erre is megoldást tudunk nyújtani.Szolgáltató, csatlakozás lépései

A flottához való csatlakozás előfeltétele, hogy a behozni kívánt számokat semmelyik szolgáltatónál se terhelje hűségidő, és társaságunkkal üzleti kapcsolatban legyen. Ha ez a két feltétel teljesül, meg kell kötnie velünk a csatlakozási szerződést, aminek alapján a kiküldjük Önnek a flottakezelési díjról szóló díjbekérőt. Amint ezt kifizette, küldjük a számlát és a belépéshez szükséges szolgáltatói igazolásokat. A részletekért keressen minket a lenti telefonszámon, vagy email-ben!
Levélben történő megkeresésnél kérjük, hogy a behozni kívánt telefonszámokat, vagy darabszámukat is adja meg. Ez meggyorsítja a belépési eljárást. Nagyobb mennyiségű telefonszám bevonása esetén egyedi ajánlatot készítünk Önnek.

További információ a DUNAHOLDING Informatikai Stúdió mobil flotta lehetőségeiről üzleti partnereinknek
munkaidőben: +36 30 436 8194
Email: info@dis.hu


Mobil flotta üzemeltető program

Ha Ön jelenleg mobil flottát üzemeltet, de nincs hozzá profi informatikai rendszere, megoldást tudunk nyújtani.
A Telefonprogram alkalmas cégek saját flottáinak kezelésére, és flottát másoknak üzemeltető szakértők kiszolgálására. A legjobb referencia, hogy mi is ezt használjuk!
Cím: www.telefonprogram.hu