Alkalmi iroda és tárgyaló bérlés a Corvin negyed közelében.

Akkor béreljen irodát, amikor szüksége van rá! Coworking a Klinikáknál.

Hol találja meg bérelhető irodánkat?

Órákra, napok, hetekre és hónapokra bérelhető irodánk a Corvin negyed közvetlen közelében, a Klinikák metró megállótól gyalog 3 percre található.
Címünk Budapest, VIII. kerület Füvészkert utca 8. VI. emelet.
Az iroda elhelyezkedése következtében ideális megoldás a déli irányból gépkocsival érkezőknek, de tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető metróval, 9-es és 99-es busszal. A belváros pár perc alatt elérhető.

Bérelhető irodánk szolgáltatásai

Bérlőik számára kényelmes munkahelyeket, internet elérést és konyhát biztosítunk. Igény esetén külön tárgyaló, bemutató és oktatóterem bérlés is lehetséges. Ha tervezne és a gondolkodáshoz nagyobb felületre van szüksége, segítség lehet, hogy minden szobákban nagyméretű whiteboard áll rendelkezésére.
Gépkocsival érkezők számára igény esetén zárt udvaron parkolási lehetőséget tudunk nyújtani.
Ha kerékpárral érkezik és szükségét érzi egy gyors zuhanyozásnak, akár a fürdőszobát is használhatja. Ha hozott magával ebédet, vagy rendelt, konyhánkban és a hozzá tartozó étkezőben kényelmesen elfogyaszthatja.

DIS bérelhető iroda

Irodabérlési díjak

A lent megadott alkalmankénti árak bruttóban szerepelnek. A szolgáltatások díját előre utalással, vagy helyben készpénzben lehet kiegyenlíteni.

Tárgyaló bérlés

8-10 személyes tárgyalónk bérleti díja 3500 Ft óránként.
8-10 személyes tárgyalónk bérleti díja egész napra munkaidőben 18000 Ft.
A tárgyalóhoz saját mosdó, whiteboard és internet elérés tartozik. A megbeszéléshez az ásványvíz és a kávé a mi ajándékunk.

DIS bérelhető tárgyaló

Levél küldése (info@dis.hu)

Telefon: +36 30 436 8194